Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση

Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση

Ήρθε αυτή η μαγική στιγμή που το σπίτι ομορφαίνει, που το σπίτι στολίζεται. Πλησιάζουν Χριστούγεννα! Γυρίζεις από τη δουλειά και σε περιμένουν φωτάκια, χρώματα και χαρούμενες λάμψεις. Είναι από τις αγαπημένες μου στιγμές μέσα στο χρόνο. Ο προσωπικός μας χώρος φοράει τα γιορτινά του και μας αλλάζει τη διάθεση.

Η διακόσμηση είναι μια μεγάλη μου αδυναμία. Τρελαίνομαι να ψάχνω για καινούριες ιδέες που θα δώσουν στο σπίτι μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα. Και κάθε χρόνο «κλέβω» λίγο… και στολίζω όλο και νωρίτερα. Μια από τις επόμενες μέρες θα είναι αφιερωμένη σε αυτό.

Το χρώμα που συνήθως κυριαρχεί τα Χριστούγεννα είναι το πράσινο και το κόκκινο. Όμως εξίσου αρχοντικό αλλά και πολύ εντυπωσιακό είναι και το χρυσό. Μπορείς να διακοσμήσεις το τραπέζι σου με ένα βασικό κομμάτι σε χρυσό χρώμα και γύρω από αυτό να κινηθείς διακοσμητικά. Εάν δεν κάνεις υπερβολές, το χρυσό χρώμα είναι μια εξαιρετική επιλογή για μια γιορτινή διακόσμηση!

Ένα από τα πιο όμορφα σημεία του σπιτιού για να διακοσμήσεις είναι τα παράθυρα. Και δεν χρειάζεσαι πολλά υλικά. Μια πράσινη γιρλάντα και μερικές μπάλες που μπορείς να ντύσεις με υφάσματα τα οποία μπορούν να δώσουν γιορτινό ύφος στα παράθυρά σου.