Το Χρώμα του μήνα Μουστάρδοκίτρινο

Το Χρώμα του μήνα Μουστάρδοκίτρινο

ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜουστάρδoΚίτρινο
Αλλά αναρωτιέμαι τι είναι αυτό που μας κάνει να τρελαθούμε για τη μουστάρδα ;

Αυτό είναι πιθανό επειδή δίνει μια θαυμάσια ζεστή αύρα το καλοκαίρι, αντανακλαστική και θυμίζει ηλιόλουστες μέρες. Ενώ μας κανει να αισθανόμαστε απόλυτα ζεστά τους χειμερινούς μήνες. Μουστάρδα Κίτρινο όπως υποδηλώνει το όνομα είναι φωτεινό, τέλειο για όσους εκτιμούν το χρώμα, αλλά έχει μια πινελιά εκλέπτυνσης από την ευχάριστη δόση της αξιοσέβαστης μουστάρδας. Ένα σκούρο κίτρινο, που είναι S στο μάτι από ζωηρό κίτρινο. Εάν η μουστάρδα είναι το αγαπημένο σας χρώμα, μπορεί να υποδηλώνει ότι έχετε την επιθυμία για δημιουργικότητα και μοναδικότητα .
ΜουστάρδoΚίτρινο στο εσωτερικό
Σκέφτεστε να προσθέσετε μια βουτιά του χρώματος για το ντεκόρ στο σπίτι σας . Χαρακτηριστικά σε τοίχους με μαλακή επίπλωση,η μουστάρδα λειτουργεί καλά και με τα σκοτεινά και ανοιχτότερα χρώματα? με την υποκείμενη ζεστασιά της, ταιριάζει καλά με ψυχρό γκρι, taupe, τόνους πηλού και τραγανό λευκό.

Ωστόσο, όταν πρόκειται για μουστάρδα μπορεί να πάει πολύ μακριά. Ενσωματώστε σε πιο αθόρυβα σχέδια χρωμάτων για να δημιουργήσετε ένα χαλαρωτικό περιβάλλον απλά ενισχυμένο από αυτή τη μικρή έκρηξη φωτεινότητας , που θα τονώσει όχι μόνο τον χώρο αλλά και το μυαλό μας.

Ωστόσο, όταν πρόκειται για αυτό το βαθύ κίτρινο είναι μια γενναία επιλογή χρώματος και μπορείτε είτε να τον αγαπάτε είτε να το μισείτε! Θυμηθείτε αν δεν θέλετε να κατακλύσετε ένα δωμάτιο, χρησιμοποιήστε το στο σπίτι σας αναμειγνύοντας με τα γκρίζα, σπάστε το με ένα θαυμάσιο λευκό ή αν θέλετε πραγματικά αγριους τόνους συνδυάστε το με μαύρο. Μια τολμηρή επιλογή!